Изберете страница

Ремонт на катастрофирали автомобили

Ремонт на катастрофирали автомобили

Итал Кар извършва ремонт катастрофирали автомобили, претърпели леки и тежки инциденти, сериозни катастрофи и всякакви подобни аварии. Предлагаме само най-висококачествените услуги за възстановяване на Вашият автомобил като използваме най-съвременните технологии и апаратури за изправяне, боядисване и лакиране на детайли.

Възстановяваме тежко катастрофирали автомобили с прецизно изтегляне на стенд-дозер до постигане на точните заводски размери с подмяна на цели панели, рогове, тавани, греди, престилки и други елементи като работим, както с нови така и с части втора употреба – по Ваше желание. Работим с най-големите застрахователни компании в България. Автосервиз Итал Кар приема клиенти от всички краища на България, както и други държави – Гърция, Турция, Румъния, Сърбия и др.

Автотенекеджийски услуги

Изправянето на детайли се извършва от Нашите сертифицирани професионалисти. Работим по спецификации на производителите, за да Ви осигурим възможно най-доброто качество при възстановяването на геометрията на Вашият автомобил. Разполагаме със съвременна техника за точкови заварки с цел изправяне, което позволява прецизно изправяне без рязане на детайлите.

Автосервиз Итал Кар разполага с хидравличен стенд за разпъване, изтегляне, възстановяване и ремонт на тежко ударени и усукани шасита на автомобили и джипове.

Изчукване и изправяне на калници, врати, капаци, прагове, колони греди и др. детайли се извършва от Нашите професионални майстори.

Извършваме разглобяване, оборудване, преоборудване и подмяна на нови и добре запазени втора употреба детайли и части.

Заваряване и лепене на брони, фарове, стопове, решетки и др. пластмасови части по автомобила.

Оборудвани сме с стенд за разпъване на автомобили, осигуряваме и бояджийски услуги с камера и разполагаме с пътна помощ за транспортирането на катастрофиралия автомобил при необходимост.

През годините на работа, постоянно се модернизираме и оборудваме с най-новите технически средства и нови технологии.

Автосервиз Итал Кар е оборудван със специален стенд за ремонт на катастрофирали автомобили – разпъване, изтегляне и ремонт на тежко катастрофирали автомобили и джипове, като опита натрупан през последните 20 години при всякакви тежки и леки ремонти, което винаги помага за по-бързи ремонти и съответно по-ниски цени за ремонт.

Във сервизът правим точно и прецизно измерване на геометрията на автомобила по данни от производителите на автомобили.

Автосервизът ни издава необходимите документи, валидни за застрахователно обезщетение при щети и повреди на автомобила.

Итал Кар предлага ремонт на марки като:

Alfa Romeo Audi BMW Chevrolet Chrysler Citroen Dacia Daewoo Fiat Ford Honda Hyundai Jaguar Kia Land Rover Lancia Mazda Mercedes Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Renault Rover Saab Seat Skoda Subaru Suzuki Toyota Vauxhall Volvo Volkswagen и други.

Свържете се с нас, за да научите повече. Може да намерите останалите услуги, които предлагаме тук или да се свръжете с нас тук.

Стенд (дозер) за изправяне на катастрофирали автомобили

Мултифункционален стенд за извършване както на козметични така и на тежки ремонти на катастрофирали автомобили.
 

Нашият стенд за изправяне на катастрофирали автомобили е оптимизирана платформа с възможност да се справи с всичко – от леки козметични ремонти до основен ремонт на тежко катастрофирал автомобил – давайки Ви възможност за максимално бързо възвръщане на направената инвестиция.

Като се има предвид, че повече от 90% от ремонтите са козметични или леки, „лягащия” дизайн на стенд Ви позволява много бързо да позиционирате автомобила върху стенда, като Ви спестява както време така и нуждата от допълнителна работна ръка. Производителят Car-O-Liner залага концепцията „Един стенд – едно работно място„. Всяка една от манипулациите – от качването на автомобила, минавайки през измерването, ремонтирането и свалянето – се извършва само от един човек.

Управляващата колона е разположена върху ножичния подемник под рамката на стенда – като с нея се осъществява управление на всички операции. Това става възможно с универсално дистанционно управление, което служи за:

  • Вдигане и спускане на целия стенд (както и за накланянето на стенда за по-лесно качване на автомобила);
  • Управление на хидравличните подемници, повдигащи автомобила и захващането му към стенда;
  • Управление на хидравличната колона за разпъване.

Автомобилът може да бъде измерен лесно, дори когато е стъпил само на рампите, които са разположени по-високо от рамката на стенда. Всички рампи са алуминиеви и са разделени на сегменти,  които лесно могат да бъдат наставяни, оформяйки удобна платформа за работа по високите части на автомобила.

Хидравличните подемници, които се монтират на рамката позволяват бързо и лесно захващане на автомобила към стенда. Подемниците могат да бъдат позиционирани навсякъде по рамката – нямат точно определено място, с което да се съобразявате. В двата края на рамката на стенда са разположени бързи връзки – хидравлични и за сгъстен въздух – чрез които става захранването на подемниците и разпъващата колона.

Итал Кар Русе

За Връзка с Нас

(+359) 898 521 510

hello@italcar.bg

ул. "Свети Димитър Басарбовски" 40, гр. Русе

Итал Кар ЕООД. Всички права запазени.

Политика за бисквитките
Политика за поверителност