Изберете страница

Автосервиз Итал Кар

Автосервиз Итал Кар е специализиран в професионално извършване на авторемонтни дейности на леки и лекотоварни аавтомобили.

През годините сме съумели да си изградим реноме, което говори, че когато другаде не успеят да се справят с повредата – изпращат Ви при нас. Факт, който е обусловен от качеството на нашата работа и отношението към клиентите, които избират да ни се доверят.

Вече повече от 15 години успяваме да поддържаме качество на обслужване, което трудно ще откриете във Русе и България, за да осигурим надеждност, отговорност, ефективност и лоялност за нашите клиенти и партньори. През годините сме изградили база от лоялни собственици на автомобили, които разчитат на нас, за да преодолеят всеки проблем, възникнал в процеса на експлоатация на техния автомобил, без значение дали говорим за дупките по пътищата, често оприличавани на истински окопи или регулярни дейности по профилактиката и поддръжката на колата Ви, независимо дали става въпрос за диагностикабоядисване или ремонт на Вашия автомобил.

Итал Кар Русе

За Връзка с Нас

(+359) 898 521 510

hello@italcar.bg

ул. "Свети Димитър Басарбовски" 40, гр. Русе

Итал Кар ЕООД. Всички права запазени.

Политика за бисквитките
Политика за поверителност