Изберете страница

Диагностика

Диагностика

Ако е включена предупредителната лампа на Вашето табло, след като запалите автомобилът, бордовата диагностична система е открила неизправност. Тази грешка ще бъде записана и запазена в системата за управление на автомобила. Специализираме в диагностика на диагностичните грешки и използваме най-съвременното оборудване за диагностика и ремонт на модерни автомобили и ванове.

Ако автомобилът ви има стартови проблеми, висок разход на гориво, проблеми с празен ход, високи емисии или други, може да се диагностицира и поправи грешката.

Всички съвременни автомобили съдържат бордови компютри, които наблюдават или контролират неща като нивата на емисиите, температурата на двигателя и дори чистачките на предното стъкло. Когато нещата се объркат, тези компютри произвеждат кодове за грешки, които могат да бъдат прочетени само с диагностично оборудване на превозното средство. Възможно е да видите предупредителна лампа на таблото си за управление, но те само дават малка част от пълната картина.

Нашият диагностичен преглед на автомобилите взема тези грешки и идентифицира какво означават, така че компонентните повреди могат да бъдат предотвратени, преди да доведат до по-нататъшни повреди или скъпи ремонти!

Нашето специализирано оборудване за диагностика на превозни средства ни дава достъп до вашия автомобилен компютър, за да можем да видим точно какво се случва в колата Ви, от което можем да диагностицираме всякакви недостатъци. Нашите специализирани методи означават, че плащате по-малко, защото плащате само за да бъде поправена грешката, без да се сменят ненужно компонентите.

Итал Кар предлага диагностика за марки като:

Alfa Romeo Audi BMW Chevrolet Chrysler Citroen Dacia Daewoo Fiat Ford Honda Hyundai Jaguar Kia Land Rover Lancia Mazda Mercedes Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Renault Rover Saab Seat Skoda Subaru Suzuki Toyota Vauxhall Volvo Volkswagen и други.

диагностика

Итал Кар Русе

За Връзка с Нас

(+359) 898 521 510

hello@italcar.bg

ул. "Свети Димитър Басарбовски" 40, гр. Русе

Итал Кар ЕООД. Всички права запазени.

Политика за бисквитките
Политика за поверителност