Изберете страница

Боядисване

Боядисване

Автосервиз Итал Кар предлага висококачествено цялостно и частично боядисване на леки автомобили. Имаме дългогодишен опит в работата с всички видове и модели автомобили, от класически автомобили до най-съвременните марки и модели.

Използваме само най-висококачествените формули и технологии за боядисване, които са тествани в лабораториите, за да бъдат от най-високо качество спрямо всяка друга боя на покритие с някои от най-високите белези за устойчивост на издраскване и издръжливост на частите. В края на краищата, не искате да се пребоядисва повторно автомобилът прекалено скоро поради използването на по-нискокачествени материали. Това би ви струвало повече пари в дългосрочен план и ако предпазните Ви прозрачни покрития изчезват прекалено скоро, вие отваряте колата до риск от ръжда и корозия.

Предлагаме услуги за ремонт на леко и тежко катастрофирали автомобили и боядисване. Можете да дойдете при нас за ремонт на автомобилни купета, боядисване на автомобили, отстраняване на вдлъбнатини, ремонтни услуги за брони, врати, калници, капаци и услуги за реставриране на класически автомобили. Също така имаме техническите съоръжения и опит да подобрим интериорния и екстериорния дизайн на Вашия автомобил според Вашите изисквания. Работим с повечето големи застрахователни компании в България. Използваме най-модерната бояджийска камера заедно с бои на водна основа, осигурявайки най-полезният за околната среда подход към възстановяване и боядисване на автомобили. Нашата боя и корозионна защита носят доживотна гаранция. Механичните части се покриват от гаранцията на производителите.

Ако автомобилът Ви е тежко повреден, като например счупена броня или отказва да запали и не можете да го транспортирате по тази причина, свържете се с нас. Нашите висококвалифицирани и опитни професионалисти са винаги там за да Ви помогнат.

В Автосервиз „ИТАЛ КАР“ЕООД   предлага  и ремонт и боядисване на полирани джанти.

Свържете се с нас, за да научите повече. Може да намерите останалите услуги, които предлагаме тук или да се свръжете с нас тук.

Итал Кар Русе

За Връзка с Нас

(+359) 898 521 510

hello@italcar.bg

ул. "Свети Димитър Басарбовски" 40, гр. Русе

Итал Кар ЕООД. Всички права запазени.

Политика за бисквитките
Политика за поверителност