Изберете страница

Пътна помощ

Пътна помощ

Ако автомобилът Ви отказва да запали или е тежко повреден, Итал Кар ще Ви осигури пътна помощ със специализиран транспорт. При нужда, Свържете се с Нас, или с Вашият застраховател.

През ранните години, шофьори често са били в състояние да извършват малки ремонти сами, но тъй като автомобилите стават по-сложни, това става все по-трудно да се изпълни успешно. Някои ранни локални автомобилни клубове се опитаха да подкрепят своите членове, като ги насърчаваха да си помагат. Ротацията на членовете, които биха помогнали на други членове, беше запазена и в някои случаи бяха отменени пари в брой, за да наемат теглещо превозно средство, ако е необходимо.

Пътна помощ може да включва запалване на автомобил, диагностициране и ремонт на проблема, който е причинил повреда, теглене на превозно средство, подпомагане на смяна на спукана или повредена гума, осигуряване на малко количество гориво при изчерпване на превозното средство, изваждане на превозно средство от снежни преспи и при тежки метеорологични условия.

Итал Кар предлага пътна помощ за марки като:

Alfa Romeo Audi BMW Chevrolet Chrysler Citroen Dacia Daewoo Fiat Ford Honda Hyundai Jaguar Kia Land Rover Lancia Mazda Mercedes Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Renault Rover Saab Seat Skoda Subaru Suzuki Toyota Vauxhall Volvo Volkswagen и други.

Свържете се с нас, за да научите повече. Може да намерите останалите услуги, които предлагаме тук или да се свръжете с нас тук.

пътна помощ

Итал Кар Русе

За Връзка с Нас

(+359) 898 521 510

hello@italcar.bg

ул. "Свети Димитър Басарбовски" 40, гр. Русе

Итал Кар ЕООД. Всички права запазени.

Политика за бисквитките
Политика за поверителност